ONSDAGSTIP: PRINTIC

 photo IMG_0111_zps16f9ae9e.jpg

I går havde min søde mor fødselsdag og vi havde sådan en hyggelig dag med kage, hygge og middag på madklubben. Som en en lille ekstragave, havde jeg lavet 9 fine billeder til hende, med app’en Printic. Det er altså noget af det smarteste jeg jeg længe har prøvet, og virkelig nemt at bruge. Man henter ganske enkelt  app’en, uploader billeder fra sin telefon og herefter kan man vælge, om de skal sendes hjem til en selv eller om man vil give dem i gave, og få dem sendt til modtagerens adresse. Jeg har prøvet den et par gange nu og det tager kun 3 dage fra bestilling til de ligger i postkassen. SÅ smart. I kan læse meget mere HER.

Yesterday was lovely mother’s birthday and we celebrated it with cake, coffee and an amazing dinner. As an extra present I gave her these 9 small photos that I ordered with the Printic-app. It’s such a cool app where you simply just upload pictures from your phone and a few days later you receive them in a cute little envelope. You can read more HERE.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments