THE FEMININE FIT

 photo denim_zps048f360c.jpg

 photo _MG_4725_zps060d0c3c.jpg

 photo _MG_4803_zps8919aec4.jpg

 photo _MG_4847_zpsa3674918.jpg

Jeg lovede jo lige lidt flere billeder fra torsdagens Gina Tricot middag. Anledningen var deres nye Jeanskampagne, The feminine fit. Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke havde det store kendskab til Gina Tricots jeans, men efter et lille oplæg fra deres designer og indkøber, blev jeg pludselig meget klogere. Kollektionen indeholder modeller, som passer til de fleste kropstyper og stilarter.

Jeg prøvede en del af modellerne og de var faktisk alle sammen rigtig gode. Min favorit endte med at blive Matilda, i en klassisk blå vask. De er stramme og lavtaljede, hvilket måske ikke lyder specielt behageligt – og tro mig, om nogen hader jeg, når tøj ikke er behageligt at have på. Men fordi der er så meget stretch i dem, kan man nærmest ikke mærke at man har dem på.

Just as I promised, here’s a few pictures from the Gina Tricot dinner this thursday. The occasion was their new jeans campaign, The feminine fit. Gina Tricot’s jeans collection contains models that fit all body types and they are all SO comfy. Matilda ended up as my favourite. Low waits, tight fit and a lot of stretch.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments