NEW HAIR

For et par uger siden, var jeg til et event af den rigtig gode slags. Noise PR og Davines (I ved, dem der laver pæne hårprodukter) havde inviteret mig og en håndfuld af mine søde bloggerkollegaer på besøg hos frisør SuKa, hvor vi hver især fik to timer til at få ordnet vores hår, med Davines’ produkter.

 photo _65A6050_zpsba838fa5.jpg

Mit hår blev lagt i hænderne på Sanne fra SuKa og hun får mine varmeste anbefalinger. Da vi sad der foran spejlet, og jeg kunne se hendes flotte og hvide hårfarve, fik jeg virkelig lyst til at hoppe ud i det blonde look igen.

 photo _65A6105_zpse7aa389f.jpg

 photo davines_zps8e4b6956.jpg

Sanne igen og resultatet af hendes arbejde. Som I nok kan se, gjorde hun mit hår lidt lysere i spidserne. Altså Ombre-hair. Det blev gjort med en masse små og tynde striber i to forskellige nuancer. Herefter fik jeg en tiltrængt hårkur og mit pandehår blev klippet til.

 photo _65A6090_zps6224a86c.jpg

Cat og Tine vurderer lige resultatet. De sagde at det var pænt 😉

 photo _65A6330-2_zpsdb596f85.jpg

Der var gang i den og jeg kunne næsten ikke komme i tanke om en bedre måde at tilbringe en fredag eftermiddag <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments