ELLOS HOME

ellos copy

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Hver eneste gang jeg browser nettet tyndt for pæne boligting, som også er til at betale, kigger jeg forbi webshoppen Ellos’s kollektion. Den er stor. MEGET stor og der er virkelig nogle mærkelig ting i mellem. Til gengæld er der også nogle skjulte skatte derinde og priserne minder mest af alt om IKEA. Herover ser I mine favoritter.

Whenever im browsing around the web looking for nice interior things, I always drop by Ellos.dk. They have a HUGE interior collection and I have to say that it contains a lot of strange items. But, among the thing it’s possible to find a lot of gold and the prices are coparable to IKEA.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments