THIS MORNING

 photo foto2_zps6f6f3dd7.jpg

 photo foto_zps89b2a2d3.jpg

Mig og søde Rikke, som lige nu blogger HER. Jeg var iført en ny og dejlig varm strik fra Part Two.

 photo foto1_zps914e16dd.jpg

Min morgen startede yderst behageligt. Diesel havde nemlig inviteret på morgenmad på Greasy spoon i inde by. Hvis man er til den amerikanske diner-stil, er det bestemt et besøg værd. Bagefter blev det til et enkelt show, men så trak jeg altså modeuge-stikket ud og tog hjem og puttede lidt med min lille nevø. Det føles nærmest som at være nyforelsket at få sådan en.

Lige nu ligger jeg under dynen og forsøger at få varmen, inden den står på endnu en modeuge-middag i aften.

This morning started out like this. I was invited out for breakfast with Diesel and afterwards. It’s fashionweek here in Copenhagen, so afterwards I passed by one single show. It’s way to cold to run around in the city so I changed this whole fashionweek-thing with a couple of hours cuddling with my new baby nephew. Im so in love with him.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments