GOODBYE BLOGGERS DELIGHT

 photo IMG_3728_zps31f659a0.jpg

 photo outfit_zpsb8831caf.jpg

All good things come to an end. Jeg har efterhånden snakket om det længe og nu er vi nået til det tidspunkt, hvor bloggen og jeg skal på nye eventyr. Jeg flytter fra mit hjem (Bloggers Delight) gennem de sidste tre år og tager det store spring og går solo. Det var ikke verdens nemmeste beslutning, for ja, de er sgu søde derinde hos BD og vi har haft et fantastisk samarbejde. Men det er vel sådan, at i de fleste processer, karrierer, liv, rejser and so on, kommer der tidspunkter, hvor man gror lidt fast og trænger til nye rammer og nye udfordringer. Der er jeg kommet til nu og det føles egentlig som et helt naturligt valg. Jeg GLÆDER mig til at vise jer mit nye univers, for der er virkelig pænt, rart og hyggeligt.

Jeg ville blive så ked af det, hvis nogen af jer derude gik tabt, så hvis I hører til dem, som læser med via topbaren hos Bloggers Delight, må jeg lige for aller sidste gang, minde jer om at bogmærke siden eller følge med på Bloglovin eller Facebook, hvor I også får mine daglige opdateringer.

Sådan rent praktisk skal I ikke gøre noget som helst. Adressen vil stadig være Wewonder.dk og lige pludselig ser her bare lidt anderledes ud, når I klikker herind. Ganske enkelt. Som udgangspunkt er det her mit sidste indlæg på her på siden. Hvis alt går som det skal, flytter jeg i morgen. Wish me luck <3

Hvis vi lige hurtigt skal vende billederne og det virkelige liv, så stammer de fra Weekenden, som jeg tilbragte på Fyn. Dejligt som altid og jeg forlod kun huset, under mine daglige løbeture i skoven og skiftede kun ovenstående outfit ud med løbetøj og nattøj. Søndagshyggen blev dog afbrudt lidt spontant, da jeg jeg lige pludselig blev moster. Min mor og jeg smed alt hvad vi havde i hænderne og satte kursen mod København. Så her er jeg nu. Lidt forvirret oven i hovedet med en blog-flytning og et nyt fantastisk lille menneske, som lige er væltet ind i mit liv. Det hele er heldigvis positivt, så jeg må holde hovedet koldt og glæde mig til at se jer på den anden side <3 <3

All good things come to an end. I’ve been talkning about this for quite a while and now the time has come. The blog and I are ready for new adventures. After three fabulous years here on Bloggers Delight, I have decided to go solo. It was not an easy choise since I really like it here, but sometimes you just need changes, right? So actually this will be the last post on this site, but you guys dont really have to do anything. The URL will still be Wewonder.dk, but if you follow via the BD topbar you have to bookmark the page or follow on bloglovin or Facebook to get my updates. If things go right, the moving will be tomorrow and suddently this place just look a little different. See you on the other side <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments