MALENE BIRGER SLOTTET

 photo IMG_5875_zpsd4dedbf9.jpg

 photo MB1_zpscad06395.jpg

 photo IMG_5869_zpse1088390.jpg

 photo MB2_zps260aff2a.jpg

 photo IMG_5874_zpsbd3995c1.jpg

 photo MB3_zps9793d355.jpg

I går eftermiddags var jeg et smut forbi Malene Birger slottet på Frederiksberg. Elsker seriøst at besøge det sted. ALT er gennem først ned til mindste detalje i bedste Malene Birger stil og man føler jeg nærmest Royal, når man træder ind på grunden.

Vi kiggede lidt på  Pre-fall 14 kollektionen, The Hotel, som efter min mening er det den bedste kollektion til dato og den måde som farverne er kombineret, er virkelig inspirerende. Den lander først i butikkerne til sommer, så der er lige lidt ventetid 😉

Yesterday afternoon I passed by the Malene Birger castle to get a close look on the pre-fall 14 collektion. Her best collection so far, if you’re asking me and the way the colors are used and mixed is so inspiring. It will hit stores this summer, so we have to wait for a while.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments