WHO TO FOLLOW ON INSTAGRAM

Jeg tror ikke, at jeg er den eneste, som bruger mere og mere tid på Instagram. Elsker seriøst det medie og jeg følger efterhånden så mange mennesker, at der er nyheder til mig hver eneste gang jeg tjekker ind. I tidens løb, har jeg selvfølgelig fundet mig et par favoritbrugere og herunder vil jeg introducere et par stykker af dem for jer.

 photo vanloslashse_zps3ccc30ff.jpg

Vanløse Blues: Vanløse Blues er også en madblog, som bliver opdateret hver eneste dag, med de flotteste og simple opskrifter. Temaet er sundt og fyldt med grøntsager og flotte farver. De fleste opskrifter tager udgangspunkt i LCHF, hvilket bestemt ikke er noget jeg selv dyrker. Alligevel bliver jeg konstant inspireret af da mange salater, dip og snacks. I finder Vanløse blues på Insta HER og bloggen findes lige HER.

 photo wearemad_zps86da6764.jpg

WEAREMAD: I kender sikker allerede Katrine fra hendes fine blog. Hvis I kan lide den, kan jeg kun anbefale også at følge hende på Insta. Personligt kan jeg slet ikke få nok af hendes fine univers og hvis I spørger mig, er hun blandt de bedst-klædte danske bloggere. På hendes Instagram, kan man se alt fra outfits, nye køb, mad og hendes pæne skandinaviske boligindretning. Find hendes profil HER.

 photo andersh_zps67a4893f.jpg

Andershemmingsen: Lige siden jeg begyndte at følge Anders Hemmingsen, har han stået for mit daglige grineflip. Han poster det ene sjove billede efter det andet. Det kan både være noget i stil med det I ser herover, men også screenshots fra dumme og opsigtsvækkende statusopdateringer fra forskellige folk. Ja, det er måske lidt på bekostning af andre og jeg aner ikke hvor han får det fra. Men èn ting er sikkert; det er sjovt med sjov på og hivs du mangler lidt at grine af i hverdagen, kan det kun gå for langsomt med at følge ham. Det gør man lige HER.

 photo idalaeligrke_zpsb373189c.jpg

Idalaerke: Ida Lærke er ikke et helt nyt navn her på bloggen. Jeg har bl.a tidligere omtalt og anbefalet hende HER. Men jeg nægter at lave en instagram-anbefaling uden at nævne hende. Hun er en af de danske følgere, som har ualmindeligt mange følgere og det kræver kun et hurtigt blik på hendes profil, hvis man vil forstå hvorfor. Hendes billeder er alle i stil med dem i ser herover. Simple, skandinaviske og kølige stillebens. De består af alt fra naturen, hende selv, cykler, københavn, hendes familie og hendes nye lille datter. Hun har desuden også en blog, som jeg vil anbefale at slå et smut forbi. Hendes instagram profil finder I HER.

 photo mig_zpsba61aa3d.jpg

Sidst men ikke mindst, skal I selvfølgelig huske at følge mig. Jeg vil ikke komme med en større introduktion, men lover, at I finder alt fra outfits, nye køb, mad og alle de små ting I hverdagen. I findes min profil lige HER eller med mit brugernavn @Miekirstinequist.

Hvis I kender til et par brugere, som er værd at følge, så smid endelig en kommentar i kommentarfeltet <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments