ÅRET DER GIK: SOMMER 2013

Så er det blevet tid til den 3. omgang af “året der gik”. I dag handler det om sommeren og jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg blev en smule vemodig, da jeg sad og bladrede alle mine indlæg igennem. Sommeren 2013 var uden tvivl den bedste sommer i mit liv. Jeg lavede sådan ca. ikke andet end at nyde livet i 2,5 måned, og billedet I ser herunder, beskriver temaet meget godt…

 photo IMG_7703_zps8cdf09d5.jpg

 photo IMG_7197_zps86bc4520.jpg

Sommerens første rejse gik til Barcelona. Det var en ret spontan tur, sammen med min veninde, men også en helt fantastisk tur…

 photo IMG_7243_zps6145a0f5.jpg

Vi lavede alt det man nu laver, når man er i Barcelona; Vi shoppede i Zara, tog på stranden, gik rundt i de smalle gader, spiste aftensmad efter midnat og drak en masse stærk kaffe.

 photo IMG_7255_zps82c1ea97.jpg

Vi boede i en lejlighed midt inde i byen og havde en tagterrasse, som var på størrelse med min lejlighed hjemme på Frederiksberg. Not bad.

 photo IMG_6721_zps76e7b895.jpg

Et af årets bedste køb er min Rika taske. Jeg bliver stadig glad hver eneste gang jeg kigger på den. True love.

 photo IMG_7375_zpse1e82aaa.jpg

Peugeot var så søde at låne mig den her fætter. Mit mål med sommeren var, at jeg skulle se så meget af Danmark som muligt og jeg kan godt fortælle jer, at vi fik nogle fine oplevelser sammen. Heldigvis tager jeg på endnu et lille eventyr med Peugeot om et par dage. Stay tuned.

 photo IMG_7297_zps0e5ad013.jpg

Vi kørte bl.a up north, hvor jeg tilbragte et par dage på Borupgaard. Et sted som jeg klart kan anbefale.

 photo IMG_7491_zpsbccff67c.jpg

Vi var også et smut i Dragør. Muligvis den smukkeste danske by jeg nogensinde har set.

 photo IMG_7487_zps56cd5f3b.jpg

 photo IMG_6675_zps80e7f6f8.jpg

Et billede fra en af årets første sommerdage. Paw og jeg hoppede på cyklerne og brugte en hel dag på at udforske Amager. Igen noget, som jeg virkelig kan anbefale.

 photo IMG_1847_zps82f569b9.jpg

Jeg tilbragte også en del uger på Fyn. Tiden gik med at binde blomsterkranse til håret (?!?) bade i havet, grille og hvad man nu ellers laver, når den danske sommer viser sig fra sin bedste side.

 photo sommer5_zps3d4fe15e.jpg

 photo IMG_7316_zps4aca699c.jpg

Selvfølgelig var jeg også et smut forbi Roskilde Festivallen. I år blev det kun til en enkelt dag, men det passede mig også meget godt. Jeg må nok indse, at jeg er ved at blive for gammel til at bo i et telt på en mark, og leve af øl i en hel uge.

 photo IMG_7597_zpsfdd8ac4f.jpg

Endnu et billede fra mit barndomshjem på Fyn. Endda med en mave, som blev forbrændt af en brandmand. Shit happes, som man siger.

 photo IMG_7575_zpsb22f25cf.jpg

Ingen sommer uden jordbærkage og den her smagte helt fantastisk. Opskriften finder I lige HER (Held og lykke med at opdrive jordbær 😉

 photo IMG_7566_zpse475e144.jpg

Summer dressed.

 photo IMG_7888_zps3080d071.jpg

I August var der modeuge og det var en rigtig god en af slagsen. Billedet her er taget lige efter min TV debut. Jeg var nemlig i Go morgen Danmark og fortælle lidt om de tendenser der var blevet vist.

 photo IMG_7742_zpsec3b44e9.jpg

Jeg var iført DANSK fra top til tå hele ugen og jeg er stadig forelsket i det her fine blomstrede sæt.

 photo IMG_7765_zps021064e3.jpg

August måned bød også på en lille rejse og denne gang gik turen til Rom sammen med Paw. Vi lejede en lille bungalow på en campingplads lidt uden for byen. Det er absolut ikke sidste gang, at jeg har været på sådan en ferie. Campinglivet er totalt undervurderet.

 photo IMG_7751_zps3adba6d5.jpg

 photo -2_zpsb272a595.jpg

Så kom sensommeren, efteråret nærmede sig og jeg gik tilbage til livet som brunette. Det ser vi nærmere på i næste afsnit af “året det gik”.

I kan læse om vinteren og foråret HER og HER.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments