LIDT OM OG FRA HVERDAGEN

hverdagenJeg tænkte at jeg lige ville udnytte dagens spalteplads på at dele et par af mine yndlings-instagrams fra den seneste tid. Der var engang, hvor jeg lavede den slags indlæg rigtig ofte, men så blev det sådan lidt for udbredt og lidt for meget en gentagelse af noget, som mange af jer sikkert allerede havde set. For I husker selvfølgelig alle sammen at følge mig på insta, ik? Ellers kan I finde mig under navnet @Miekirstinequist

I dag får I altså lige sådan et indlæg igen, for lad mig sige det som det er, de er sgu meget nemme at lave og når tiden er knap, er jeg kæmpe fan af hurtige løsninger. I dag har jeg travlt med at læse op til den eksamen, som jeg skal op til i morgen og jeg kan godt fortælle jer, at jeg glæder mig som et lille barn til at få den overstået og tilbringe min aften med mine bedste veninder og 5 glas rødvin.

Kan I have en dejlig dag <3 Vi ses i morgen eller måske på Insta 😉

Todays post is one of those easy insta-post. I did a lot of those in the past, but I kind of started feeling that I repeated my self since many of you guys probably already follow me on Instagram, right? 😉 Other wise you can find me under the name @Miekirstinequist. But today it’s all about easy blog posts since im busy studying for my exam tomorrow. Cant wait to get it out of my life.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments