DENIM DRESSED

 photo IMG_2339_zpsdb04be57.jpg

 photo IMG_2374_zps80b5953e.jpg

 photo IMG_2351_zpsb64f6b58.jpg

 photo IMG_2365_zpsea89115d.jpg

 photo IMG_2386_zpsf7ddea9f.jpg

Adlinks: Dress: Topshop (SIMILAR HERE & HERE) Knit: COS (SIMILAR HERE) Boots: B&CO (SIMILAR HERE) Bag: Rika

WUHU hvor det kører med de outfitbilleder. Som I jo ved, har vi bloggere, i aller højeste grad, årstiden og lyset imod os. Alligevel er det lykkedes mig at stå foran kameraet hele 4 gange den seneste uges tid. Ret godt klaret, hvis jeg selv skal sige det 😉

Billederne her er fra I fredags, hvor jeg havde en “fix alle de praktiske ting-dag”. Jeg nåede dog lige forbi min gravide søster med nybagte boller fra brødflov (SÅ godt jo. Tjek evt. mere på min instagram @miekirstinequist) og eftermiddagens sidste timer blev brugt hos Noise-PR, som havde inviteret på spontan fredagsbar. Alt i alt en ganske fin og rar dag.

Kjolen er i øvrigt af nyere dato. Siden i sommers, har jeg gået og kigget på den i Topshop butikken, men jeg synes at prisen på 500 kr. var liiiige i overkanten. For et par uger siden spottede jeg den på deres udsalgsrækker til 150 kr. Så slog jeg altså til. Jeg har egentlig ikke brugt den mere end et par gange og jeg tænker, at den også fungerer bedst som sommerkjole.

Kan I have en fantastisk søndag <3

OMG.. I cant believe that these are my 4th outfit pictures this week. As you might know being a blogger can be quite a challange this time of year. These pictures were taken this friday where I dropped by my sister for lunch. And yes, I brought the fresh bread from out favourite bakery.

Shop the look:

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments