ESSENCE FRA PANDORA

I mandags lancerede Pandora deres helt nye kollektion med navnet Essence, som alt i alt handler om de indre essentielle værdier. Kollektionen består af et nyt armnåndskoncept med 24 charms, som hver repræsenterer en livsværdi. Altså et helt nye armbånd og 24 helt nye charms. De gamle Pandora armbånd og charms kan ikke bruges sammen med det nye koncept. Jeg har fået den fornemme opgave at udvælge et armbånd og tre charms og fortælle jer lidt om konceptet og hvorfor jeg har valgt som jeg har.

 photo IMG_1635_zps2e44775f.jpg

Jeg vil gerne indrømme, at jeg er lidt af en sucker for den slags symbolik og brugte virkelig lang tid på at vælge de chams, som passede perfekt til mig og min personlighed. Hvad jeg endte med, kan I se længere nede.

 photo IMG_1643_zps29942df3.jpg

Udover at vælge de tre charms, fik jeg også det helt nye armbånd, som er meget simpelt og klassisk.

 photo IMG_1626_zpsb41d0565.jpg
 photo IMG_1629_zpsb7508872.jpg

De tre charms jeg endte med at vælge er; confidence, stability og happiness.

Confidence valgte jeg fordi selvtillid, for mig, er en altafgørende faktor for en velfungerende hverdag. Hvis jeg har tillid til mig selv, tror på mig selv og stoler på mig selv kan det meste lade sig gøre. I nogle perioder er min selvtillid større end andre og jeg kan tydelig mærke, at mit liv og hverdag er mest velfungerende, når jeg har meget af den.

Stability valgte jeg fordi stabilitet er en rigtig vigtig ting for mig. Ikke forstået på den måde, at hver dag skal ligne hinanden. Jeg rejser meget, har meget vekslende dage og perioder i mit liv og lige præcis derfor, er det vigtigt for mig, at en del af mit liv er stabilt og at der er noget eller nogen som altid vil være der. Her mener jeg min fantastiske familie og mine tætteste venner. Dem der betyder alt.

Happiness var jeg ikke et sekund i tvivl om at jeg ville vælge. En følelse af lykke er det bedste i hele verden. Både når den er der i en lang og stabil periode, men også når den popper frem i små glimt på de grå og mørke dage. Det er næsten der at den er bedst. I kender sikkert godt det der med at have en virkelig dårlig og trist dag og pludselig dukker der små glimt af lykke frem og minder èn om, at det hele nok skal gå. Det er noget af det bedste jeg ved.

 photo pandora_zps0d486a76.jpg

I kan se de forskellige charms og læse meget mere om Konceptet lige HER. Husk også at holde godt øje med bloggen i løbet af de næste par dage. Der kommer nemlig en konkurrence, hvor I får mulighed for at vinde et personligt armbånd <3

Sponsoreret af Pandora

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments