BISOU POUR WON HUNDRED

bisouwhJeg har så mange seje blogger-kollegaer derude og hvis der er noget jeg elsker og virkelig respekterer, så er det når bloggere formår at skabe noget stort eller ligefrem gør karriere ud af deres blogs.

Nogen af dem, som jeg altid synes har gjort det exceptionelt godt, er pigerne fra Bisou. Da de fortalte mig om deres samarbejde med Won Hundred var jeg ved at falde bagover af begejstring. Det er virkelig sejt gået. Min begejstring blev ikke mindre, da jeg endelig så deres kollektion. Hvor flot er den ikke lige? Jeg har nærmest svært ved at vælge en favorit-style. Måske er det den pæne uld-frakke (neders til højre) som Tikkie har designet.

Har I nogen favoritter? og er der mon nogen som allerede har været ude og shoppe?

Hele kollektionen kan bl.a købes HER.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments