PRETTY THINGS

I løbet af de sidste par uger, har jeg været til events og kollektionsfremvisning hos både DAY og Munthe Plus Simonsen. Egentlig synes jeg, at begge brands rammer tidens boheme-tendens rigtig fint og jeg må indrømme, at det er en tendens, som jeg bliver mere og mere vild med. På billederne herunder ser I mine favoritter kollektionerne. Desværre kommer det hele først i butikkerne til næste år, men jeg synes alligevel ikke at I skal snydes..

 photo IMG_0885_zps35904fea.jpg

Pæne sjove og finurlige sko fra DAY.

 photo day1_zps545f7d24.jpg

 photo IMG_0882_zpsd06b7397.jpg

Fint hvidt tørklæde i bedste boheme-stil.

 photo day2_zps7da66204.jpg

Et matchy-matchy sæt og en pæn hvid bomber, som er min yndligsstyle fra DAY-kollektionen.

 photo IMG_1283_zps0b770f5b.jpg

I onsdags inviterede Munthe Plus Simonsen på hygge og Sushi i deres butik i indre by, og som I kan se på billedet, fortalte Naja Munthe lidt om kollektionen. Som en lille bonus-info kan jeg fortælle, at den kvinde er sødere end dagen er lang. Tjek iøvrigt lige den kjole hun har på. SÅ pæn jo og faktisk er den i butikkerne lige nu.

 photo munthe_zps4cbf4450.jpg

Mine to yndlingsstyles fra kollektionen. Et sæt (naturligvis) og en ultra feminin bluse. Nu savner jeg nærmest sommeren igen..

 photo IMG_1287_zps0f1ae660.jpg

I dag er jeg på en lille tur til Aalborg, hvor jeg skal op og besøge Beaute Pacifique. Jeg har taget min søster under armen og er sikker på, at vi nok skal få en dejlig dag. Derfor hører I nok heller ikke mere fra mig, men husk at I altid kan finde mig på gode gamle Insta @Miekirstinequist.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments