TORSDAGSTIP: SHOPBOP RABATKODE

shopbobJeg har haft et godt øje til de flotte Rebacca Minkoff tasker i lang tid, og i går skulle jeg lige forbi Shopbop og kigge lidt nærmere på dem igen igen. Her opdager jeg, at Shopbop lige nu kører med 25% på ALT med koden INTHEFAMILY25. Om det er en god eller dårlig ting, kan jeg ikke finde ud af? Mit dankort er i hvert fald ikke helt vild med det, kan jeg mærke.

Nu er tippet givet videre, men hvis man skal spare, vil jeg anbefale, at man holder sig langt væk. Den webshop har jo alle pæne ting i hele verden. Se selv HER.

I have been looking at the amazing Rebecca Minkoff bags for a while now, and yesterday I dropped by Shopbop to have another look at them. I got a little more tempted when I was that the code INTHEFAMILY25 gives you a 25% dicount.

Indeholder Affiliatelinks.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments