JUST CAVALLI

 photo IMG_0252_zps142de9cb.jpg

Sig hej til min nye efterårsduft, som er det seneste skud på stammen fra Robert Cavalli og jeg har fået den fornemme opgave at teste den og fortælle jer lidt om den. Mit personlige brug af parfume skifter altid fra sæson til sæson; Om foråret og sommeren kan jeg godt lide de søde og lidt luftige dufte og om efteråret og vinteren, foretrækker jeg de lidt tungere og krydrede dufte.

Just Cavalli er klart en del af den sidstnævnte kategori og jeg vil sige, at det er noget nær den perfekte efterårsduft. Lidt tung og krydret, men stadig feminin og ikke for damet. De beskriver den selv med følgende ord: Ungt, dynamisk, sensuelt og sjovt, hvilket rammet plet, hvis I spørger mig. Prøv den lige næste gang i kommer forbi en Matas.

I kan selvfølgelig også holde øje med bloggen i løbet af de næste par dage. Der kommer nemlig en konkurrence, hvor I kan vinde parfumen. Slet ikke dårligt.

Sponsoreret af Just Cavalli

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments