BACK TO BERLIN

 photo IMG_5602-1_zps48c6b750.jpg

I morgen meget tidlig, sætter jeg mig på bussen til Berlin, hvor jeg skal tilbringe weekenden. Jeg har ikke været der siden jeg flyttede derfra sidste år, og jeg glæder mig ualmindeligt at meget til vores gensyn. Bloggen kommer selvfølgelig ikke til at stå stille. Jeg har planlagt en masse indlæg og når jeg kommer hjem, kommer der selvfølgelig en masse berliner-billeder. Husk at I kan følge med på rejsen henne på insta @Miekirstinequist.

Tomorrow, very early im going back to Berlin, where im spending the weekend. I havent been there since I moved back to Denmark and im really looking forward to our reunion. I’ve planed a lot of post for you guys and when im back, im sure i’ll have a lot of Berlin pictures to show you.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments