WEEKEND PÅ FYN

 photo IMG_0847_zps8011814f.jpg

 photo IMG_0564_zpsae743c1f.jpg

 photo IMG_0558_zpsbcfeebd7.jpg

 photo IMG_0567_zpsbc4fc471.jpg

 photo IMG_0698_zpsd8bbc973.jpg

 photo IMG_0683_zpse802ae71.jpg

 photo IMG_0762_zps98dd61de.jpg

 photo IMG_0766_zps63bd3d1c.jpg

Jeg er tilbage i København, efter en virkelig dejlig og tiltrængt weekend på Fyn, hvor den kun har stået på gensyn, koncert, afslapning, hjemmebag og kvalitetstid med min familie. Selvom jeg efterhånden har boet i København i mange år, får jeg stadig hjemve, hvis jeg ikke har været “hjemme” i lang tid. I starten troede jeg at det kun ville være sådan de første par år, men jeg er begyndt at indse, at det nok vil være sådan for altid. Det er der sikkert flere af jer, som også er flyttet fra jeres barndomshjem der kender til?

Hvis I godt kan lide billeder fra hverdagen og weekenderne, skal I huske at følge mig på Instagram. Der er MANGE af den slags derinde. Mit brugernavn er @Miekirstinequist.

Kan I have en dejlig aften <3

Im back in Copenhagen after spending the weekend at my parents place, on the country site. I really needed a weekend like this and all I did was relaxing, seeing old friends and spending time with my family. Event though i’ve been living in Copenhagen for quite a lot of years now, I still get home sick when I havent been there for a while. I guess it will always be like that.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments