ONE DAY IN BRUSSELS

Her kommer det første indlæg om mit lille besøg i Flandern (den nordlige del af Belgien) i sidste uge. Jeg tror at jeg har nævn det, men for lige at få det på plads, var jeg inviteret derned af Visit Flandern fordi de ønsker at fortælle, at deres storbyer har andet end EU og NATO kontorer at byde på. I har nok fornemmet, at jeg i høj grad er blevet positivt overrasket og jeg kan sige med det samme, at jeg kommer igen. Vi besøgte tre byer i alt og det første indlæg i rækken handler om hovedstaden, Bruxelles.

 photo bruselles15_zps2e8cb4b6.jpg

Som billederne meget godt beskriver, var vejret ikke ligefrem med os. Koldt, klamt og gråt vil jeg kalde det. Byen har heldigvis så mange fine områder og kroge, at man sagtens kunne fornemme dens charme.

 photo bruselles7_zps4bf81316.jpg

Vi startede med at blive kørt ud til en giga mega stor butik i udkanten af byen, som hedder SMETS. Lidt af et paradis hvis man godt kan lide Isabel Marant, Kenzo, Acne, Alexander Wang og alle andre High end mærker. Jeg blev firstet. Mange gange.

 photo bruselles8_zps825990a5.jpg

 photo bruselles9_zps0d29dd6d.jpg

 photo bruselles11_zpsc6b3ea31.jpg

 photo bruselles1_zps3f3fdc09.jpg

Senere på dagen stoppede regnen og solen begyndte at kigge frem. Vi brugte et par timer på at gå rundt i byen og kigge på alle de smukke huse, utallige cafèer og spændende butikker.

 photo bruselles17_zps0a339cfc.jpg

 photo bruselles18_zpsd3274e78.jpg

 photo bruselles12_zps88fe64ce.jpg

 photo bruselles14_zpsdcc6ac57.jpg

Det er Belgien vi snakker om, så der var naturligvis en chokoladebutik i hver eneste gade. Den I ser på billedet skulle efter sigende være byens ældste.

 photo bruselles20_zps20a143ca.jpg

 photo bruselles2_zps9f94918a.jpg

Jeg var afsted sammen med fire andre bloggere og alle var heldigvis mere end søde. Jeg lover at introducere dem nærmere i et af de følgende indlæg..

 photo bruselles21_zpsb6936a3d.jpg

Inden middagen var vi forbi madmarkedet Marché du Chatelain som er lidt af et paradis, hvis man, ligesom mig, er glad for mad.

 photo bruselles4_zps4de08f8b.jpg

Vafler – endnu en Belgisk tradition. Nu går det lige op for mig, at jeg faktisk ikke nåede at smage en. Det må blive næste gang.

 photo bruselles5_zpsdf5e82db.jpg

 photo bruselles3_zpsfd65f1cb.jpg

 photo bruselles6_zps8585f5ac.jpg

Vi spiste aftensmad på Fils De Jules, hvor vi fik en masse Belgisk Specialiteter. SÅ godt jo.

 photo bruselles19_zpsb08ff422.jpg

Vi boede på Pantone Hotel som kørte Pantonestilen til mindste deltalje. ALT interiør bestod af de kendetegnende farver og jeg forelskede mig i en blå cykel som stod og pyntede i vinduet.

Hvis jeg skal beskrive byen bedst muligt, vil jeg sige, at det er en perfekt blanding af Berlin, London og Paris. Jeg føler kun at jeg fik en lille bitte smagsprøve og glæder mig allerede til at komme tilbage. Desuden skal det siges, at byens hoteller er meget billige i weekenderne, fordi de primært bliver booket i hverdagene hvor alle europas jakkesæt skal ned og lave business.

Om et par dage skal vi kigge lidt nærmere på Antwerpen. Det kan I godt glæde jer til.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments