FRIDAY MORNING

 photo IMG_3054_zpsf0c71216.jpg

 photo outfit_zpsbb158a52.jpg

 photo IMG_3102_zps781720b6.jpg

Sweatshirt: Forever21 Jeans: COS (Similar HERE) Shoes: & Other Stories (Similar HERE) Bag: Balenciaga (HERE) Watch: Daniel Wellingtion (HERE)

Sådan så jeg ud fredag morgen, hvor vi tilbragte tiden med at udforske fantastiske Antwerpen. Jeg har oplevet SÅ mange ting de sidste 3 dage, at jeg næsten ikke kan huske det hele. I dag er vores sidste dag og den skal tilbringes i Gent, som er en af de smukkeste byer jeg længe har set. I burde lige smutte forbi Insta og se hvad jeg taler om @Miekirstinequist. Kan I have en fantastisk lørdag <3 Jeg tjekker ind igen i morgen, når jeg er tilbage i DK

This is how I looked friday morning, when we spent the time stroling around in Antwerp. I’ve seen so many amazing things these past days that I hardly cant remember. Today is our las day here in Belgium and we’ll sent it Beautiful Gent. I’ll tjeck in again tomorrow when im back in Copenhagen <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments