OUT FOR COFFEE

 photo IMG_0049_zps2e1d9af5.jpg

 photo IMG_0051_zps8198e699.jpg

 photo IMG_0047_zpse0beb8c1.jpg

 photo IMG_0046_zps5471e0a2.jpg

 photo IMG_0045_zps3f0481f9.jpg

 photo IMG_0050_zps515e6693.jpg

 photo IMG_0052_zpsddafa630.jpg

 photo IMG_0044_zps58a7dcef.jpg

I går gik turen videre til Antwerpen og jeg indrømmer gerne, at jeg sjældent er blevet SÅ positivt overrasket over en by. Det skal også siges, at det er et shoppingparadis og jeg glæder mig virkelig til at dele mine tips med jer.

Lige nu skal det dog ikke handle om shopping, men om en af mine andre addictions: Kaffe. Vi var nemlig også et smut forbi kaffebaren Normo Coffee, som er eget af de to unge mænd I ser på billederne. De serverede noget af det bedste kaffe jeg har smagt og hele deres passion omkring kaffen var virkelig fascinerende. I ved på den der måde, hvor de kan få det til at lyde som den vigtigste og mest nødvendige ting på jorden. De køber selv deres bønner fra forskellige farme og rister dem i butikken. Det er absolut et besøg værd.

Nu skal vi lige udforske lidt mere af Antwerpen og senere går turen videre til Gent. Husk at følge med på Insta @Miekirstinequist.

Yesterday we arrived in Antwerp and I have to say that I have never been that positively surprised about a city before. It’s amazing and I cant wait to show you more. Yesterday we also stopped by Normo Coffee which is one of the best coffee places I have been to in a long time. You have to go there if you come by some day.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments