BRUXELLES

 photo IMG_0014_zps089768d2.jpg

 photo IMG_0002_zps21ba36cc.jpg

 photo IMG_8491_zpsf4c6188a.jpg

 photo IMG_0005_zps0af750f0.jpg

 photo IMG_0012_zps54c45d3d.jpg

 photo IMG_8506_zpscfdde2ec.jpg

 photo IMG_8495_zps43321981.jpg

 photo IMG_8516_zpsfaefa1dd.jpg

 photo IMG_0016_zps8b04c7ab.jpg

 photo IMG_8511_zpsfdd88964.jpg

I går morgens kl. MEGET tidligt landede jeg i Belgien, hvor jeg skal tilbringe de næste par dage. Visit Flanders (Flanders er den nordlige del af Belgien) har inviteret mig og en håndfuld andre bloggere herned. Vi skal besøge tre af de store byer og i går var det Bruxelles, som stod for skud. Selvom det var pisse koldt og regnede den største del af dagen, er jeg blevet fuldstændig tryllebundet af byen. Jeg anede ikke at der var andet en NATO og EU hernede. Kort sagt kan jeg sige, at det er en fantastisk kombination af Berlin, London og Paris. Jeg har heldigvis mange flere billeder og gode tips, som jeg glæder mig til at dele med jer. I dag går turen videre til Antwerpen. Så må vi se hvad den har at byde på.

Jeg er rimelig aktiv på Insta, så der husker I lige at følge med, ik? @Miekirstinequist.

Kan I have en fantastisk dag <3 Jeg håber at jeg når at tjekke ind senere med et par outfitbilleder.

Yesterday I arrived in Belgium where im spening the next couple of days. Visit Flanders has invited me and a few other bloggers here and we will be visiting three of the bigger cities. Yesterday it was Brussels and im totaly amazed by this City. Had no idea that I was so cute and pretty. I have much more photos to show you later. Today we’re heading towards Antwerpen. Stay tuned and follow my trip on Instagram @Miekirstinequist.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments