SNAPSHOTS FROM A TUESDAY

 photo IMG_7950_zps327d9f90.jpg

 photo IMG_7943_zps7100544a.jpg

 photo IMG_7938_zpsbc623eec.jpg

 photo IMG_7949_zps3d899714.jpg

 photo IMG_7945_zps8d228b6e.jpg

Lidt billeder fra min tirsdag eftermiddag, hvor jeg mødtes med Funda og tog lidt billeder. Bagefter tog vi op i en fin lille taglejlighed, hvor Esprit og Mildh press inviterede på smoothies, snacks og kollektionsfremvisning. Må indrømme at jeg blev MEGET overrasket over Esprit. Der var virkelig nogle fine styles imellem og jeg var så heldig at få et par boyfriend jeans med hjem. Det er faktisk dem I kan se på det nederste billede.

Men bare så I ved det, så var jeg altså også på RUC i går, gik fra stationen og ned til mit hus i øsende regnvejr, var ved at falde i søvn i undervisningen, vaskede tøj da jeg kom hjem og handlede ind til mit tomme køleskab. Bum. Det hele handler altså ikke om fine events, fotogent mad og gratis tøj – størstedelen af min tirsdag var altså lige så røvsyg som de fleste andres. Jeg vil egentlig gerne indvie jer i de mere hverdags-agtige ting, men det er lidt svært, for jeg tror ærligt talt ikke, at I gider at høre om min tur i Netto. Hvis I har nogle ønsker til indlæg eller ting i gerne vil vide, vil jeg meget gerne høre fra jer.

Kan I have en fantastisk onsdag <3 Min står på RUC og arbejde. Så ved I det.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments