SØSTRENE GRENE

Søstrene Grene fylder 40 år og i den anledning, har jeg fået lov til at shoppe for 300 kr. og dele lidt af mine tanker, minder og oplevelser min butikskæden…

 photo IMG_8149_zps8069d425.jpg

Først og fremmest synes jeg er, at det er helt overvældende, hvor meget man faktisk kan få for 300 kr. Jeg fik alt hvad I ser på billederne, plus lidt ekstra. Nogle af deres ting er helt latterligt billige. F. eks fik jeg de fine hjemmesko med hjerter for 8 kr. Under mit besøg gik det også op for mig, at en stor del af min lejlighed er købt i Søstrene Grene. I hvert fald mange af mine kopper, vaser og kasser. Jeg får aldrig nok af små opbevaringskasser og jeg endte også med at købe hele tre af slagsen. Ingen af dem kostede over 40 kr.

 photo IMG_8154_zpsd7ab8792.jpg

Mit første minde med Søstrene Grene er helt tilbage fra dengang jeg var en lille pige og boede hjemme på Fyn. Der tog vi altid til Odense, når der skulle shoppes og her havde Søstrene Grene en butik på gågaden. Det har de stadig. Jeg huskede det som butikken hvor mange af tingene kostede under en krone og jeg kan mindes, at min mor altid tog en indkøbskurv, når vi gik ind i butikken og det var altså et tegne på, at man gerne måtte få nogle ting. Ud over en masse småting købte vi også ALTID de små slikkepinde, som I ser på det sidste billede. De kostede 98 øre pr. stk og det gør de faktisk stadig.

Nu hvor jeg er blevet voksen er Søstrene Grene også andet end min lokale opbevaringskasse-pusher. Det er også stedet jeg går hen, når jeg skal fylde mit køkkenskab op med specialiteter. Jeg er bl.a blevet besat af deres lemonade (øverste billede) PRØV DEN. Deres olivenolie er ligeså billig som den i Netto, men indpakningen er er 20 gange pænere. Det samme kan man sige om deres, sennep, dressinger og alle andre specialiteter, som de forhandler.

Stort tillykke med de 40 år, Søstrene Grene. Jeg glæder mig til 40 mere og håber at I kan bidrage med kasser og interiør til alle mine kommende lejligheder og kopper, glas og specialiteter til mine fremtidige køkkener <3

Hvis I også kunne tænke jer at shoppe for 300 kr. skal I bare smutte hen på Søstrene Grenes Facebookside, hvor man lige nu kan vinde et gavekort.

Sponsoreret af Søstrene Grene.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments