SOMMERLÆSNING

 photo IMG_8155_zps5d54de0d.jpg

Da jeg tog hul på min sommerferie, havde jeg alle mulige gode intentioner om at læse en masse gode romaner. “Desværre” blev det ikke til specielt mange regnvejrsdage og der har ikke været meget tid som skulle slås ihjel. Faktisk er det kun blevet til en enkelt bog og ironisk nok hedder den “frostgrader”.

Konceptet i bogen er en blanding af krimi og modebranche. Jeg er en sucker for krimier og slugte hele Jussi Adler Olsen serien på få måneder. Da jeg læste om “frostgrader” var jeg ret skeptisk og tvivlede på at de to ting (eller brancher, om man vil) kunne kombineres. Jeg indrømmer gerne, at jeg blev positivt overrasket og forfatteren, Birgitte Bartholdy, har faktisk skrevet en rigtig god bog. Desuden har hun arbejdet som journalist på Alt for Damarne og har derfor et godt indblik i modebranchen. Det kan man sagtens fornemme når man læser bogen. Hvor realistisk politi-branchen bliver fremstillet, kan jeg af gode grunde ikke udtale mig om, men det fungerer og giver det samme indblik, som man får i alle andre danske kriminalromaer.

Kort fortalt handler den om en ung kvinde, Laila, som arbejder på et modemagasin. En tidlig morgen finder hun et lig på redaktionen og man finder hurtigt ud af, hvordan hun selv, hendes familie og hele hendes fortid er indblandet i mordet. Så har jeg vidst ikke sagt for meget. Læs den – den er god.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments