THE PAST WEEK

Så tager vi sørme hul på en ny uge og i den forbindelse tænkte jeg, at det ville være passende at kigge tilbage på den som lige et gået. Det har sørme været en dejlig en af slagsen, hvor der er sket mange spændende og sjove ting. Kig selv med..

 photo IMG_8887_zps96ae300b.jpg

Mandag hyggede jeg med flotte Christina. Vi spiste yogurt og skød selvfølgelig lidt outfit billeder. De fleste blev gode, men som I kan se på billedet herover, var der også et par stykker som blev knapt så gode.

 photo IMG_8074_zps3a7c91d9.jpg

Onsdag tog jeg en tur i lufthavnen med min søster.Anledningen til besøget skyldes, at jeg var blevet inviteret på middag af Copenhagen Cooking. I anledningen af madfestivalen er der åbnet en Pop-up restaurant i lufthavnen, hvor tre michelin-kokke, Thomas Rode fra Kong Hans Kælder, Mikkel Marschall fra Kadeau og David Johansen fra Kokkeriet, på skift styrer køkkenet. En tre-retters menu koster kun 279 kr. så hvis du skal forbi lufthavnen de næste par uger, vil jeg bestemt anbefale at kigge forbi. Det var SÅ lækkert. I kan læse meget mere HER.

 photo IMG_8075_zpsa8ea886e.jpg

Pæn og rigtig lækker hovedret. Jeg har faktisk aldrig smagt michelin-mad før og det var en rigtig god første gangs-oplevelse.

 photo IMG_8077_zps7d407981.jpg

Desserten. Jeg ELSKER dessert.

 photo IMG_8058_zps65111d9a.jpg

Onsdag viste jeg min nye, praktiske, pæne og simple kjole fra ASOS. I burde også købe en og I kan gøre det lige HER.

 photo -1_zps058a2ee7.jpg

Fredag formiddag hoppede jeg på cyklen for at drikke kaffe med min yndlings-dreng. Vi endte på Balders Plads, hvor der ligger den fineste lille kaffebar, Røde Roses kaffebar. Den minder mig så meget som min tid i Berlin, hvor den slags kaffebarer ligger over det hele. Jeg må snart et smut tilbage.

 photo -2_zpsaa33e920.jpg

 photo IMG_8092_zps6afadb5c.jpg

Fredag aften var jeg en tur i GOSH-land hos 9PR. Et af de hyggeligste events jeg længe har været til, hvor det kun handlede om hygge, god mad, nyt og spændende make up. Jeg endte også først i min seng langt ude på natten, med lidt for meget champagne og hvidvin i kroppen. Tak for den, GOSH 😉

 photo IMG_8091_zps0157f624.jpg

Vi fik bl.a et lille kig på deres nye CC cream, som er en foundation der skulle give en fin og ensfarvet tone i hele ansigtet. Glæder mig til at prøve den.

 photo IMG_8094_zpsfa7c7b6c.jpg

Her bliver Funda gjort endnu smukkere.

 photo IMG_8095_zps9178376e.jpg

Maden var pæn og fra Gorms.

 photo IMG_8098_zpsa1afe201.jpg

GOSH kager. Dem så i sikkert over alt på Instagram 😉

Håber også at jeres uge var rar. Husk at I skal følge mig på Instagram @Miequist1 hvis I godt kan lide de små glimt fra Hverdagen. Og bare rolig – jeg viser ikke kun nyt tøj og cup-cakes. Der er også plads til regnvejrsdage og moms-regnskaber.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments