GANNI & BREAKFAST

 photo IMG_7848_zps6d93b1fd.jpg

 photo collage_zps4e3e6318.jpg

 photo IMG_7842_zps269c092f.jpg

 photo IMG_7845_zps95e6452b.jpg

 photo IMG_7849_zps631a2201.jpg

 photo IMG_7838_zpsfa33b351.jpg

 photo IMG_7844_zpsbbc0bda4.jpg

Er det bare mig, eller bliver man ikke helt glad i låget af de her billeder? Jeg skød dem under modeugen, hvor Ganni inviterede på morgenmad og fremvisning af deres ss14 kollektion. Det foregik en sommermorgen i en smuk baggård i indre by. Det er virkelig vildt hvor mange brands og designere som valgte at holde events frem for shows i år. Ikke at det gør mig noget. Det gør det ofte lidt nemmere at se tøjet og så inkluderer det næsten altid mad og drikke 😉

Tøjet på billederne er selvfølgelig ikke specielt relevant lige nu og Ganni har lavet sådan en pæn efterårskollektion, at den skal nydes før vi går videre til den næste. Men det tegner godt. Det tør jeg godt love jer.

Last week, when it was Fashion week here in Copenhagen, Ganni had invited me (and many others) for breakfast and a preview on their ss14 collection. The location was amazing and I truly love the colors on these pictures. The collection was pretty lovely as well. But for now it’s  all about their fall collection, which is quite amazing, if you’re asking me.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments