COS - NEW SEASON

CAMPSITE

 photo IMG_7765_zpsc78a0b86.jpg

 photo IMG_7781_zps145d9da5.jpg

 photo IMG_7761_zps598c4c27.jpg

 photo IMG_7786_zps742fc14f.jpg

Dress: ASOS (HERE) Sunnies: Ray-ban (HERE) Shoes: COS (Similar HERE)

Et lille hej fra skønne Italien, hvor vi landede i går. I har måske allerede set min lille hytte henne på Facebook? Den er så fin. Jeg har længe haft lyst til at tage på camping – på luksus måden. Lad mig bare sige, at jeg alle min ønsker er gået i opfyldelse. Jeg skal nok vise jer mere senere 🙂 Vi bor omkring 10 km uden for Rom og jeg tror at vi tager en tur derind og kigger i dag.

I går aftes hoppede jeg i min nye og højt elskede kjole fra ASOS. Den kan virkelig anbefales, hvis man er på udkig efter en kjole, som man hurtigt kan hoppe i, når man er gået død i sin garderobe. Den findes lige HER.

Desuden vil jeg lige sige TAK fordi I har været så seje til at købe på min Tictail. Der er stadig et par gode ting tilbage så smut endelig forbi <3

6 kommentarer

 • Fine og smukke billeder endnu engang. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Eih hvor ser det bare hyggeligt ud!!
  Laver du en lille rejseguide med hvor i boede og hvad i lavede? Elsker at høre om gode ferie-steder og savner selv af campere 🙂
  Tak for en god blok og god ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Trads

  Hvilken campsite er det? Jeg skal selv afsted på mandag, og det ser vildt lækkert ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COS - NEW SEASON