HEY JAMIE

 photo -4_zpsb3f2b453.jpg

 photo jamie_zps677a75f1.jpg

 photo riddesalen-9009_zps7c049bda.jpg

 photo IMG_6917_zps4dba2e92.jpg

Hvis der er noget I efterhånden har set MANGE gange her på bloggen, så er det mig (naturligvis) iført mine sorte jeans fra Topshop. Modellen hedder Jamie og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det er de bedste jeans jeg nogensinde har ejet.

Hvis der er noget jeg ikke føler mig tilpas i, så er det tøj der strammer og som gør at jeg ikke kan trække vejret. Sådan er Jamie ikke. De er elastiske, behagelige og holder sig pæne vask efter vask. De findes i mange farver og min samling skal uden tvivl udvidet.

Et lille tip, hvis I er på udkig efter de perfekte jeans <3 De kan købes lige HER.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments