RIGOLO RIGOLO

 photo leo2_zps518653b2.jpg

Se lige en fin nederdel jeg har gået rundt i i dag. De fleste af jer kan nok gætte, at den er designet og syet at den kære Modeso. Hun var så sød at sende den til mig, efter jeg havde leget modella på hendes webshop. Dèn er jeg glad for <3 Den kan købes lige HER.

Resten af mit outfit kommer i morgen. Jeg har nemlig travlt med at nyde den Fynske sommer. Jeg skal lige have vasket det sidste saltvand ud af mit hår og så stå den på Pizza på grillen. Husk at I kan følge med i det hele henne på Insta @Miequist1.

Look at this pretty leo skirt I have been spending my day in. It’s a gift from my girlfriend Tine, who sent it to me after i’ve been playing a model on her webshop. She has designed and created it herself and you can still buy it right here. I’ll post the rest of the outfit tomorrow. Right now im busy enjoying the danish summer.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments