READY FOR ROSKILDE

 photo IMG_7176_zps2b139514.jpg

I dag er min sidste dag i skønne Barcelona og i morgen vender jeg atter tilbage til København. Det bliver god kun for en ganske kort bemærkning. Lørdag går turen nemlig til Roskilde Festival, hvor jeg er inviteret ned af Louis Nielsen. Det er et led i en af de udfordringer de stiller mig og et par andre bloggere, i forbindelse med deres brillelook kampagne. Første udfordring var møde Helena Christensen.

Jeg har også fået til opgave at style mit Festival-look ud fra ovenviste solbriller fra Tiger of Sweeden og den stribede bluse fra Redgreen. Som I kan se har jeg valgt det klassiske look med denimshorts fra Levis og bumbag fra Just Female. Ih hvor jeg glæder mig.

Måske ses vi dernede?

Sponsoreret

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments