BARCELONA

 photo barcelona-barceloneta-beach-girls-summer-Favim_zpsab389323.jpg

Der er sikkert mange af jer, som er ved at pakke Roskilde-tasken. Det plejer jeg også at gøre på denne tid af året, men sådan bliver det ikke i år. Mit indre luksus-dyr vandt over teltet, gummistøvlerne og mudret og i stedet for går turen til Barcelona, sammen med min veninde.

Jeg har været der èn gang før, men det var i Februar og derfor fik jeg ikke oplevet Barcelona som den der fantastiske bade – og storby, som alle snakker om. Vi rejser først på tirsdag og har derfor lige et par dage til at researche. Men måske I vil hjælpe mig lidt? Det er efterhånden en af de byer, som de fleste har være i, så hvis I har nogle gode tips til hvor jeg skal spise, hvad jeg, hvor man får de bedste is, hvor jeg skal shoppe, hvor jeg ikke skal spise, hvilken del af stranden der er bedst osv. osv. må I MEGET gerne smide en kommentar.

TAK <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments