A DETAIL

BARCELONA

 photo barcelona-barceloneta-beach-girls-summer-Favim_zpsab389323.jpg

Der er sikkert mange af jer, som er ved at pakke Roskilde-tasken. Det plejer jeg også at gøre på denne tid af året, men sådan bliver det ikke i år. Mit indre luksus-dyr vandt over teltet, gummistøvlerne og mudret og i stedet for går turen til Barcelona, sammen med min veninde.

Jeg har været der èn gang før, men det var i Februar og derfor fik jeg ikke oplevet Barcelona som den der fantastiske bade – og storby, som alle snakker om. Vi rejser først på tirsdag og har derfor lige et par dage til at researche. Men måske I vil hjælpe mig lidt? Det er efterhånden en af de byer, som de fleste har være i, så hvis I har nogle gode tips til hvor jeg skal spise, hvad jeg, hvor man får de bedste is, hvor jeg skal shoppe, hvor jeg ikke skal spise, hvilken del af stranden der er bedst osv. osv. må I MEGET gerne smide en kommentar.

TAK <3

16 kommentarer

 • ….süßer blog !!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Ih hvor er du heldig! Gid det var mig som skulle af sted.
  Jeg har selv været i Malaga, og har brugt denne side (jeg skrev self Malaga og ikke Barcelona). Her kan du finde nogle seværdigheder og se hvorhenne de er på kortet. Jeg havde meget glæde af det 🙂

  http://www.trivago.dk/?aDateRange%5Barr%5D=2013-08-05&aDateRange%5Bdep%5D=2013-08-24&iRoomType=7&iMemberProfileId=0&iViewType=0&iPathId=31965&amp;

  Jeg håber du har en god tur! Jeg glæder mig til at læse dine oplæg derfra/når du kommer hjem igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Lækkert. Er lige kommet hjem fra en uge derned med min kæreste. Det er jo den lækreste by og tapas og sangria går man aldrig galt i byen med. Jeg vil fraråde bystrandene ved barcelonetta, de er virkelig ulækre. I hvert fald i vandet hvor der flyder alt muligt skrald rundt, jeg blev bl.a. overrasket af et bind og et brugt kondom i vandet sidst jeg var dernede. Jeg tror måske det er bedre længere ude af byen på den anden side af port de olympic, men har ikke selv prøvet det. En fed restaurant, bar, tapas bar og natklub er Ocana på place reial, der ligger halvvejs nede af ramblaen på venstre side, hvis man går mod havet. Der er “hemmelig” natklub i kælderen, super fed indretning, lækre tapas og virkelig gode cocktails.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Ej hvor skønt Mie, jeg skal også afsted i august, så ser lige med her om der er gode forslag og ellers regner jeg med du kommer hjem med en masse i bagagen:) God ferie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Smukke 🙂

  Ej hvor er du heldig – Håber du får en god tur <3

  Jeg var i i Barcelona sidste år sammen med en veninde, præcis samme tidspunkt faktisk 🙂 Har et indlæg med billeder på min blog og der har jeg i kommentarfeltet skrevet en lang guide – tjek det evt ud 🙂 Der er nogle rigtig gode tips: http://bittebitte.dk/2012/07/barca-baby/

  Håber du har det godt ellers,

  Kiss Chris (BitteBitte)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der ligger en burgerbar der vidst hedder Big J’s eller Joes lige ved Plaza de universitat.. Her får du dit livs burger pga det virkelig gode kød.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor sjovt. Jeg rejser også til Barcelona på tirsdag – kan være vi skal med samme fly! Hehe..

  Har fået denne fine storby-guide med 3 storbyer (deri blandt Barca) af Louise fra Lovecopenhagen.dk
  http://lulamedia.dk/wp-content/uploads/2012/05/3-Fantastiske-storbyer-i-Europa.pdf

  Her er der 91 tips til Barcelona:
  http://www.rejseliv.dk/spanien/barcelona?ns_mchannel=Mailing&ns_source=red_nb&ns_linkname=35

  Jeg har udover disse fået anbefales flg.:
  · Jeg har fået anbefalet at spise på Bar Lobo & Ra! .. El Born kvarteret skulle efter sigende også være et hit, der skal min kæreste og jeg bl.a. bo. Hyggeligt og lidt boheme-afslappet område med mange gode butikker og restauranter. Ligger tæt på havnen.

  · sightseeing busserne er ret fede! især i godt vejr!

  · Park Guell i godt vejr.

  · Om dagen: Se barcelona pavillonen, en af modernismens vigtigste bygningsværker.

  · Om aftenen: Spis på “Casa Alfonso Restaurante”, en af byens bedste traditionelle tapas steder – de laver virkelig god mad.

  · Om natten: Tag på enten baren “Fuzz Box” i Raval (Flinke danske ejere, hvor I kan få jer nogle stærke drinks) eller på baren “L’Antic Theatre” ved Palau de la Musica (Et sted hvor de unge lokale mødes)

  Rigtig god tur! 😎

  Mille · lucylane.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Min yndlings-shopping gade: Carrer de Riera Baixa, tæt på Ramblaen, og tætpakket med lækre vintagebutikker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal ogs til Barcelona her til sommer og har været der utallige gange.

  Hvis du vil lige ud af storbyen og besøge en af de lidt mindre strand/kyst byer kan jeg VARMT anbefale en virkelig fantastisk by der hedder SITGES, ligger omkring 30 min udenfor byen med tog – super nemt koster omkring 7 EURO at køre dertil og tilbage igen. Sitges er verdens berømt for alle byen ultra velhavende homoseksuelle fyre og er derfor en super farverig og sprudlende by. Restauranter, butikker, gallarier mm emmer høj kvalitet og ekslusivitet. BESTEMT et kig værd hvis du spørger mig.

  Helt sikkert mit favorit spot på kysten.

  M

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Nu har du jo været der før men….

  Klassikeren er jo La Sagrada Familia og andet som Gaudi har lavet, Parc Guell, Casa Bastillo (tror jeg nok det hedder).

  Der er også et kæmpe fødevarermarked midt på ramblaen som er ret vildt. Det er et god sted at få en masse lækre delikatesser og frugt og andet spas.

  Da jeg var i Barcelona læste jeg om en lille lokal dessert-cafe “La Pallaresa”, hvor vi fik Crema Catalana. Det er utroligt lækkert, også ligger det på en sidegade til ramblaen.. Undgå for alt i verden cafeerne på ramblaen – Vi gjorde det en aften og det var VIRKELIG en skuffelse. Men isen kan godt spises der. (-;

  Området El Ravel er ret hyggeligt, især området omkring gaden “Tallers” (en masse genbrugsbutikker). (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor dejligt, Barcelona er så fin en by 🙂 Jeg bor der pt., så jeg har lavet en lille guide her: http://www.6400happimess.com/2013/06/pa-eventyr-i-barcelona.html, med forslag til diverse seværdigheder og oplevelser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Det var sørme en fin guide!! Jeg skal helt sikkert prøve den is der 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du heldig 🙂 Bare det var mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A DETAIL