FESTIVAL & MOBILEPAY

De af jer, som har fulgt med herinde i et par år, ved også at Roskilde Festival er en af mine sommertraditioner. De seneste år har jeg taget den på den hårde måde. En hel uge i et telt, begrænsede badeforhold og crappy mad. Mine venner griner når de læser det her – for jeg var alligevel typen der tog hjem og sov et par gange. Så ja – det er måske lige voldsomt at kalde det for “den hårde måde”. Nuvel – det var hårdt for mig 😉

I år bliver det lidt anderledes. Jeg skal kun afsted en enkelt dag. Men jeg skal afsted – og det er vigtigst. Jeg glæder mig allerede til at mærke stemningen, smage på maden og kigge på alle de smukke mennesker. Musikken taler vi ikke om i år. Så siger jeg ikke mere.

 photo collage_zps607d2483.jpg

Men hvad skal man så huske når man skal på Festival? Sommerkjoler, et tørklæde til håret, solbriller, denimshorts, højt humør og gode venner. I år tror jeg også at jeg vil downloade den nye App fra Danske Bank, som jeg har fået til ære at fortælle jer lidt om – læs lige videre, for den er altså smart:

Den hedder Mobilepay og går ganske enkelt ud på, at man kan overføre små beløb til hinanden via. smartphones. Den fungerer altså som et smart alternativ til kontanter. Lad os sige, at du f. eks får en af dine venner til at købe en øl til dig. I stedet for at rende rundt med kontanter (så din ven kan få sine 30 kr.) kan du overføre pengene med MobilePay. Det har ikke noget at gøre med netbank og det eneste du skal bruge for at overføre, er modtagerens telefonnummer (som skal være dansk), en smartphone og en bankkonto. Desuden kræver det heller ikke at man er kunde i Danske Bank. App’en kan hentes i App store og I Google Play og koster ikke en krone. Smart, ik? I kan læse meget mere HER.

Sponsoreret indlæg.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments