MY JEWELRY COLLECTION

 photo IMG_7190_zpsa1a202f6.jpg

1. Line & Jo 2. Line og Jo (HERE & HERE) 3. Moss Copenhagen (HERE) 4. Meget gammel halskæde 5. Line & Jo (HERE) 6. RebekkaRebekka (HERE) 7. Isabel Marant 8. RebekkaRebekka 9. Meget gammel halskæde 10. Maria Black (HERE).

 photo IMG_7195_zps104d9d74.jpg

 photo IMG_7193_zpsbfb762e3.jpg

 photo IMG_7198_zps9d7effe6.jpg

Siden bloggens spæde fødsel, har jeg snakket om at udvide min smykkesamling. Den slags sker jo ikke på en enkelt dag og efter er par års samling og opbygning, er jeg endelig ved at have en god “basis-collection”.

Jeg er nok en af dem, som altid har været lidt for god til at købe mine smykker i H&M og andre highstreetbutikker. De laver skam også mange pæne af slagsen, men ofte holder de kun et par måneder, før de bliver “orange” og falmede. I løbet af det sidste års tid, har jeg købt et par “dyere” øreringe hver måned og på den måde er min samling vokset stille og rolig.

Jeg foretrækker hverken guld eller sølv, men elsker faktisk at mikse de to materialer. Efter min samling er blevet større og bedre, har jeg også fået flere huller i ørene, så jeg kan bruge flere på samme tid. Smart.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments