FESTIVAL ITEMS

 photo festival1-1_zpsccdf42bd.jpg
 photo festival2-1_zpse7a94bec.jpg
 photo festival3_zps2e7c40ab.jpg
 photo festival4_zps66a30f5a.jpg

1. Taske fra Zalando 2. Solbriller fra ASOS 3. Skjorte fra ASOS 4. Bluse fra River Island 5. Taske fra Zara 6. Shorts fra ASOS 7. Støvler fra ASOS 8. Støvler fra ASOS 9. Støvler fra ASOS 10. Kjole fra Urban Outfitters 11. Jakke fra Vila 12. Kjole fra Urban Outfitters 13. Øreringe fra Urban Outfitters 14. Nederdel fra Urban Outfitters 15. Taske fra Zara 16. Solbriller fra ASOS

I er sikkert et par stykker, som lige er kommet hjem fra Northside. For jer er dette indlæg nok ikke det mest interessante – Med mindre at I ikke har fået stillet jeres festival-trang. Mon ikke I også er en del, som sidder og tæller dage til Roskilde festival og sommerens andre festivaller.

Jeg skal faktisk kun afsted en enkelt dag i år. Jeg er ved at blive for gammel til en hel uge i marken 😉 Men jeg glæder mig og traditionen tro, vil jeg gerne klæde mig som Alexa Chung fra Top til tå.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments