THE PAST WEEK #4

Så er endnu en uge ved at være forbi og den må siges at have stået i sommerens tegn. Det har været en af de uger, hvor jeg havde rigtig mange gode intentioner om at læse til eksamen, men hvor solen hele tiden kom i vejen…

 photo ugen6_zps3ee21602.jpg

Jeg startede ugen med en tur i Tivoli sammen med min søster. Vi gik et par omgange om søen, drak kaffe på en bænk og vendte verdenssituationen. Se flere billeder her.

 photo ugen5_zps5c84f5c2.jpg

Så var der den der iskaffe med Banan. Tror jeg har drukket en 8-9-10-stykker.

 photo ugen4_zps86393483.jpg

Torsdag inviterede Won Hundred på sejltur til deres hovedkontor i frihavnen. Her er jeg sammen med flotte 1 og flotte 2.

 photo ugen2_zps103ab2d8.jpg

Vi fik et smugkig på næste sommers kollektion. Ja, der er 100 år til, men jeg er stadig vild med det stribede sæt…

 photo ugen3_6854_zps47754a2b.jpg

..og den pastelfarvede bomberjakke <3

 photo ugen7_zps9a26e4cf.jpg

Lørdag eftermiddag tog jeg til Fyn og her sidder jeg nu. Det er bare lidt sjovere at læse til eksamen i en have. I min pause lavede jeg en blomsterkrans, satte den i håret og tog på søndagstur med de gamle. Flere billeder følger i morgen.

 photo ugen1_zpsba2f8905.jpg

Ugen sluttede med grill i haven og gåtur ved vandet. Whats not to love?

Husk at følge mig på Instagram, hvis I godt kan lide billeder fra hverdagen. Mit brugernavn er Miequist1.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments