THE YOGURT SHOP

 photo IMG_6620_zps11255144.jpg

 photo IMG_6619_zpsa4505856.jpg

 photo IMG_6622_zps00c43bb4.jpg

 photo IMG_6625_zps07cee09d.jpg

De som kender mig ved, at jeg har et vanvittigt forhold til Yogurt. Altså vi snakker nærmest en afhængighed og der går aldrig en dag, hvor jeg ikke spiser yogurt. Derfor bliver jeg også nødt til at dele denne nyhed med jer. København har nemlig fået sin helt egen Yogurtshop. I onsdags inviterede de en håndfuld bloggere på morgenmad og morgenkaffe i deres lokaler i Ny Adelgade 7.

Jeg har virkelig kun gode ting at sige. Lokalerne var så fint indrettet og yogurten smagte fantastisk. Det er to piger, Marike og Christina, som står bag butikken og de har selv udvalg alle produkterne. Yougurterne kommer fra Thise Mejeri, de mange purè er lavet i samarbejde med Gorms og kaffen er fra Estate (yndlingt kaffen). I kan læse mere på deres hjemmeside og Facebookside. Jeg kommer helt sikkert igen 🙂

Det bliver alt fra mig i dag. Det er fredag, solskin jeg har sommer(læse)ferie og der er alligevel ingen der læser blogs. Kan I have en skøn dag <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments