THE SMELL OF CHLOÉ

 photo IMG_0019_zps4806e97c.jpg

Jeg kan tydeligt huske den første gang jeg duftede til en Cholè parfume. Det var den der hedder Love. OMG. Verdens bedste (Næst efter Coco fra Chanel, som har været min signatur duft, siden jeg gik i 1. G) Derfor tøvede jeg ikke med at takke ja, da jeg blev tilbudt at prøve Cholè’s nyeste duft, See By Cholè.

Jeg synes nærmest at man kan fornemme duftens tema, blot ved at kigge på indpakningen. Den er frisk, sommerlig, mild og feminin. I presseteksten, der hører til, beskrives den som duften til By-pigen, som er fuld af selvtillid og skaber det uventede. Det er en virkelig dejlig sommerduft, som jeg glæder mig til at benytte. Mon ikke den kommer til at minde mig om sommeren 2013?

Jeg har været så heldig at få lov til at udlodde en parfume til èn af jer. Så husk at holde øje med bloggen den næste uges tid. Så kommer der nok en lille konkurrence 😉

Sponsoreret indlæg

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments