HEADING SOUTH

IMG_0476JPG_effectedIMG_0342JPG_effected

Hovsa! Fik jeg egentlig fortalt jer, at jeg endnu engang er på vej ud i den store verden? I skrivende stund sidder jeg faktisk på en flyver på vej til smukke Sardinien. Den opmærksomme læser husker måske, at jeg også besøgte den smukke italienske ø sidste år. Billederne herover stammer derfra.

Vejret lover desværre ikke sol og sommer. Men hvad hvad betyder det, når man er sammen med de bedste mennesker i verden i rødvinen og pizzaens land? Jeg har efterladt computeren derhjemme, men bloggen kommer ikke til at stå stille af den grund. Jeg har nemlig planlagt en håndfuld indlæg til jer. Jeg vender tilbage på mandag. Men husk at I altid kan følge med på Instagram @Miequist1 og Facebook.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments