BLOGANBEFALING: TWIN FOOD

 photo food1_zps6915815a.jpg
 photo food2_zps2809e9e2.jpg

Jeg er sikker på, at der mange af jer, som allerede kender til madbloggen Twinfood. Den er, efter min mening, den ultimativt bedste af slagsen. Billederne her taler nærmest for dig selv, ik? Bag den står twillinger Christine og Laura fra Århus, som begge er studerende. Jeg har efterhånden prøvet at lave en del af retterne og er ikke blevet skuffet en eneste gang. De er nemme, billige og for det meste sunde. Desuden består de næsten altid af ingredienser som man faktisk har eller rimelig nemt kan få fat i.

Gør jeg selv jeg selv en tjeneste at tjekke den ud lige her.

P.S Det er farligt at gøre det når man er sulten. Just saying 😉

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments