HELLO LONDON

Jeg landede i London mandag morgen og tilbragte dagen helt alene, hvilket jeg faktisk kan anbefale, når man rejser til en storby. Mange dage ville nok blive ensomt, men en enkelt eller to er virkelig rart. Jeg fik set en masse, drukket 4-5 kopper kaffe, spist nye og spændende ting og shoppet en smule. I dag skal jeg mødes med et par søde London-bloggere. Det kan kun blive godt <3

Her er et par billeder fra min første dag..

 photo IMG_5889_zps1271b36e.jpg

Der er lidt mere forår I London og lidt flere farver på blomsterne. Mit Hotel ligger på den fineste gade…

 photo IMG_5857_zps123ad5fd.jpg

Her blev jeg pludselig i tvivl om det var Paris jeg var landet i.

 photo IMG_5876_zps31d5e332.jpg

Spottede denne bluse i Urban Outfitters. Cèline Dion. Sjovere bliver det ikke. Jeg så den faktisk på ebay for noget tid siden, hvor den var udsolgt. Jeg overvejede selv at lave dem og sætte dem i produktion 😉 Nogen var hurtigere end mig. Måske den kan købes på deres webshop.

 photo IMG_5868_zps7f3c45b7.jpg

Når man ikke har en fotograf med, må man selv klare det med dagens outfit.

 photo IMG_5877_zpsdc729338.jpg

Den var der også. I Urban Outfitters.

 photo IMG_5859_zps672ddc28.jpg

Det er Spies som har inviteret mig herover, i anledningen af deres storbyferier, som er pakkerejser med Fly og Hotel. Jeg troede faktisk kun at de solgte charterrejser. But no. Man kan også Købe rejser til diverse storbyer som Paris, New York, Barcelona, Prag, Rom osv.  Jeg fløj med SAS, hvilket altid er rart og bor på et Hotel lige midt i det hele <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments