PÅ BESØG HOS JUST FEMALE

 photo jf1_zps4d3fd2c1.jpg

 photo IMG_1454_zps3cd734c6.jpg

 photo jf2_zpsd53834e6.jpg

Som jeg nævnte i mit army indlæg, tog Lily og jeg et smut forbi Just Female i mandags. Både for at sige hej til deres søde PR-manager, Lisa, men selvfølgelig også for at kigge på deres tøj, som jeg er ved at blive rigtig glad for. Det I ser herover, er fra deres sommerkollektion og skulle meget gerne være i butikkerne nu eller komme lige om lidt. Hvis I synes at det er pænt, så GLÆD jer til at se deres næste kollektion. Den tog jeg selvfølgelig også en masse billeder af, men jeg vil lige vente med at vise den, til den er lidt mere relevant.

Og leo-sættet? Ja, jeg behøver vist ikke at sige så meget <3

Just Female kan bl.a købes hos ASOS lige HER og på deres egen Webshop.

The other day Lily and I dropped by Just Females head-office, to have at their collections. The items you see above, are all in stores now or will arrive in the nearest future. If you like it, then just wait till you see the next collection. I’ll show you pictures when it’s a little more relevant for the weather. First it’s all about summer.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments