WHAT A DAY

Jeg har haft det, som man nok bedst kan betagne som en hektisk, men god dag. Jeg startede ud med gruppemøde og skolearbejde og da jeg forlod min lejlighed i eftermiddags, stod den på events og hygge, resten af dagen. Se med her:

 photo IMG_0217_zpsa569a050.jpg

Det startede på Nørrebro hos Fiveunits, som bød på jeans, sandwich, frugt og sodavand.

 photo IMG_0226_zps0ee09095.jpg

Deres smukke lokaler på 5 sal med udsigt over hele København. Det eneste minus er de vanvittig mange trapper. Jeg er stadig forpustet 😉

 photo IMG_0218_zps788fedb6.jpg

 photo IMG_0243_zps493426fd.jpg

Og se hvem der pludselig står over for mig. Selveste Fiona. Direkte fra London. Sød og savnet <3

 photo IMG_0220_zps1796c02d.jpg

Og dem det hele handlede om: Jeans. Fiveunits her nemlig lanceret et helt nyt brand, som de kalder 2ND one. Der var mange fine farver og modeller. Jeg har hørt at deres jeans skulle være noget af det bedste og glæder mig til at modtage et par <3

 photo IMG_0248_zps1dbb25ca.jpg

Bagefter gik turen til indre by, hvor Sparks bød på noget af det bedste jeg ved: Pizza..

 photo IMG_0250_zps055e6b9b.jpg

…Og vin…

 photo IMG_0246_zpsa7580188.jpg

..OG sweatshirts. ELSKER denne med FUN på maven. Det var jeg ikke ene om, og da vi var så heldige at få lov til at vælge en style, var det vist også favoritten. Tro det eller ej, men jeg valgte noget andet. Det er pænt, starter med J og slutter med akke. Mon ikke I snart får den at se.

Håber også at I har haft en dejlig dag <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments