WEEKEND PICTURES

 photo IMG_0141_zpsc2c98ad7.jpg

 photo IMG_0140_zpse29d35f8.jpg

 photo weekend_zps4e0acd82.jpg

 photo IMG_0145_zps975b7e53.jpg

 photo IMG_0083_zpsd46080aa.jpg

 photo IMG_0077_zps0f3c6722.jpg

 photo IMG_0148_zps647c12df.jpg

Da jeg boede i Berlin, lavede jeg ofte indlæg som det her, hvor jeg tog billeder af løbet af min dag eller weekend. Det har jeg desværre ikke været så god til, efter jeg er kommet hjem, men det skal der laves om på. Især nu hvor jeg har fået et nyt og lidt mere handy kamera.

So here you go. En lille samling billeder fra min weekend, som har stået på kaffe, hygge, mad, fest og forår. Håber også at I har nydt jeres <3

Hvis I godt kan lide den slags billeder, skal I huske at følge mig på Instagram @Miequist1. Der er masser af den slag.

Doing my time in Berlin, I did a lot of these posts, with pictures from my days and weekends. I haven’t been that good at it since I got back to Copenhagen. But that’s gonna change now. Especially because I just got my hands on a new camara which is a little more handy. So here you go: A bunch of pictures from my weekend.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments