LAST NIGHT

 photo zalando2_zps7a7736a0.jpg
 photo zalando3_zpsef1d97aa.jpg
 photo zalando1_zpsd28bb732.jpg

I går havde jeg èn af de der rigtig rigtig gode aftener. Zalando havde inviteret på 3-retters middag på Nimb i tivoli, som muligvis er en af de smukkeste lokations i København. Jeg elsker når jeg får lov til at træde ud af min 1,5 værelses lejlighed og føle mig lidt mere fin og eksklusiv, end jeg i virkeligheden er. Med fantastisk mad og selskab af søde veninder, kunne det ikke blive bedre.

Anledningen var lanceringen af Zalandos anden kollektion i samarbejde med berlinske Kaviar Gauche som var p.æ.n.t. Det lander på webshoppen lige straks og jeg kunne godt overveje de fine hvide shorts med blonder.

Last night I had a lovely night with Zalando, good friends and amazing food. Zalando had invited us to a three course dinner at hotel Nimb. The occasion  was the launch of their latest collection with Kaviar Gauche. The collection was so pretty and i fell in love with the white lace shorts.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments