FRENCH AFTERNOON

 photo IMG_9295_zpsbd5ea2c3.jpg

 photo IMG_9301_zpsda7a65cd.jpg

 photo IMG_9297_zpsa924423d.jpg

 photo IMG_9299_zpsdc51c7b7.jpg

 photo IMG_9417_zps2a998574.jpg

Min indre frankofil, kom hurtigt frem i torsdags, hvor skønhedsmærket, Yves Rocher, inviterede til 20 års fødselsdags på den franske Ambassade. De introducerede bl.a deres serie, Neroli, hvis duft er så skøn og frisk. Parfumen bliver i hvert fald min signaturduft dette forårs.

Det var en virkelig gennemført eftermiddag. Alt fra de franske dørmænd, som bød velkommen med “bonjour”, til den franske mademoiselle, som præsenterede produkterne med det fineste accent, og til de mange små pindemadder og farverige macarons. Jeg må en tur til Paris MEGET snart.

I spent this thursday at the french embassy, where Yves Rocher celebrated their 20th birthday. Everything was done in the french spirit and it made me realize that I need a trip to Paris very soon.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments