PÅ BESØG HOS BY MALENE BIRGER

I onsdags var jeg til pressedag hos By Malene Birger, som er en af de ting jeg altid glæder mig ekstra meget til. De hører til I en kæmpe stor villa  på en af de smukkeste gader på Frederiksberg. Indretningen er gennemført ned til mindste detalje i den bedre sort/hvide Malene Birger Stil.

Vi skulle se på det som, efter min mening, er hendes bedste kollektion til dato og jeg har rigtig mange billeder. Dem får I dog først at se lidt senere på året da det er fall/winter kollektionen og ikke “burde være” relevant lige nu.

I skal dog ikke snydes for lidt favorit og stemningsbilleder..

 photo mbym13_zps20c70dbd.jpg

 photo bymb3_zpsb9adbd98.jpg

 photo mbym10_zps6b236ab2.jpg

 photo mbym7_zps3a6e000e.jpg

 photo mbym6_zps8d619a09.jpg

 photo mbym12_zps2b685642.jpg

 photo mbym5_zps2656e630.jpg

 photo mbym11_zps3f02f25d.jpg

Kollektionen indeholdte de flotteste frakker og jeg behøver vel ikke at sige hvilken der er min favorit? bliver.aldrig.træt.af.leo.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments