PRETTY LITTLE STRIPES

 photo stripes_zps68310ab7.jpg

Den opmærksomme læser, har nok bemærket, at jeg har en kæmpe stor kærlighed for striber. Spørg mig ikke hvorfor. Det er bare pænt og fungerer altid. For et par dage siden, faldt jeg over denne fine, simple og budgetvenlige bluse på ASOS og mine tanker har ikke kunne slippe den siden. Det ender sikkert også med at jeg klikker den hjem. Jeg skal bare lige beslutte i hvilken farve, for de er alle fine. Hvad synes I?

Hvis I har det på samme måde, kan den findes lige HER.

Some of you have might noticed that im a big fan of stripes. Dont ask me why – it just always seems to work me. The other day I spotted this amazing jumper on ASOS and it has been in my mind since. I might have to buy it. I just have to fint out what color to choose. What to you think?

Indeholder Affiliatelinks.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments