SØNDAGSTIP: SUSHI HEAVEN

 photo sushi2_zps2c055c24.jpg

 photo sushi1_zps553b1150.jpg

Jeg har fået den skønne ære, at tippe jer om dagens Downtown tilbud, som består af 62 stykker, vanvittig god take away Sushi fra One sushi som ligger på Ndr. Frihavnsgade og Frederiksborgvej 119 i NV. Hele pakken koster kun 218 kr.

Som billederne viser, var jeg så heldig at få lov til at teste tilbudet i går aftes, hvor jeg tog min søde veninde, Cecilie, i hånden og holdte en lille sushi fest. Jeg har en af de der weekender, hvor jeg arbejder, arbejder og arbejder, så I kan nok gætte at det blev værdsat og nyt.

Jeg er sådan èn som først lige har lært at spise sushi (og faktisk nyde det) så jeg er også lidt sart og spiser det kun hvis det ser godt og delikat ud. Jeg var naturligvis lidt bange for, at det ikke var tilfældet med dette, eftersom jeg skulle anmelde det for jer (og gerne med ja-hatten på) Jeg kan 110% stå inde for at det var sushi af den vanvittige gode slags. Både når det handler om smag og det visuelle. Faktisk så godt, at jeg overvejer om jeg selv skal benytte mig af tilbudet for at få oplevelsen endnu engang.

Tilbudet gælder i dag og i morgen og I finder det lige her.

Sponsoreret

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments