GOODBYE WEEKEND

 photo IMG_8772_zpsd70bad04.jpg
 photo IMG_8770_zps5d70800a.jpg

Som jeg lige fik nævnt tidligere i dag, så har min weekend været èn af de rigtig kedelige af slagsen. Den har stået på arbejde alle dage og ja, jeg var lidt bitter over ikke at kunne nyde det skønne søndagsvejr. Jeg nåede dog lige at få de sidste solstråler med da jeg fik fri og min søster fik også lige skudt et par billeder af mig. resten viser jeg i morgen.

Husk forresten lige at smutte forbi min Facebookside. Lige nu kan I f. eks se hvad der har gjort mig ekstra glad i dag ?

This weekend has been SO boring and it has been all about working. My sister shot a few pictures of me when I was off today and i’ll show you rest of the pictures tomorrow.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments